Pasif gay arayış uygulaması

Pasif gay arayış uygulaması AngelsTurkiye senin için yeni ve adil bir platform

  



AngelsTurkiye projesini elbette büyük projelere rakip olması için yapmadık. Ancak projemizi, olayların popüler gay sitelerindeki kadar kolay olmamakla birlikte daha sağlam ilişkilere dayanmasını isteyen kişiler için biraz daha spesifik bir yer olması için tasarladık ve hayata geçirdik. Projemizde kişiler mail adresiyle üyeliklerini etkinleştirmek zorundadır. Kimliğinizle ilgilenmiyoruz! Aktif gay veya pasif gay isen mutlaka katıl. Dilerseniz erişiminiz olan herhangi bir başka eposta adresi kullanabilirsiniz de! Bu robot olmadığınız ve kendiniz olduğunuzu ispatlamak için ciddi bir önlemdir. Ayrıca unutulan parola vb. erişim sorunlarının önüne geçmek içindir.
 
Pasif gay uygulamasına sosyal medya hesabınla giriş yap!

Bu özelliği uzun zaman önce kapatmıştık. Sosyal medya hesabıyla giriş yapmak şu sıralar mümkün değil ancak kullanıcı talebine göre bu özelliği tekrardan Facebook Twitter ve VK için etkinleştirdik. Sosyal medya hesabıyla giriş yapanlar üye aktivasyon maili beklemez! Ayrıca giriş bilgilerini hatırlamalarına gerek kalmaz ve tek tıkla giriş çok daha kolay. Mail ile üye olanlar aktivasyon maili ile üyeliklerini etkinleştirmek durumundadır! Mail saniyeler içinde size ulaşır.

Pasifliğini özgürce ifade etmen için ful pasif gay uygulaması 


Projemiz Google reklam ortaklığıyla, reklam gelirleri elde etmeyi hedeflemektedir. Reklamları kaldırmanın ve premium üye olmanın maliyeti ise sadece aylık 17,995 TL. Ve hiç bir zaman diğer benzeri pasif gay uygulamaları kadar pahalı olmayacaktır. Haydi hemen katıl ve pasif gay ara.  Projemiz sürekli olarak güvenlik kontrollerinden geçmekte ve geliştirilmektedir. Özellikle Türkiye'deki Lgbt ve gay arkadaşlık sitelerine kıyasla çok daha modern bir yapıya sahip olan projemizi daha yakından tanımak daha da önemlisi bir gay arkadaşlık sitesi için belki de fazla ilginç bulacağınız bazı farklı özelliklerimizi daha yakından görmek isterseniz, masa üstü tarayıcınızla buradan veya mobil marketinizde buradan 👈 bir bak. Türkiye’nin en yeni aktif pasif gay arkadaşlık ve sohbet uygulamasına katıl ve aşk için bir not bırak :) 

Pasifceeeee 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder