Pasif gay ara bul ilanları

Pasif gay arayış ilanları



Pasif gay ara bul ilanları bir hayli popüler. Çünkü aktif gay erkekler sürekli olarak fikecek değişik pasif gay arıyorlar. Elbette sadece aktif gay erkekler değil, azgınlıktan kuduran biseks veya hetero erkekler de bazen ful kadınsı ( tam kadınsı) pasif gay arayabiliyor. 

Hetero ve biseks erkekler vur kaç yapar

Pasif gay arayan hetero veya biseks erkekler aşk yaşamayı pek sevmezler. Hatta çoğunluğu pasif gaylerle öpüşmez bile. Bu erkekler genellikle karı kız bulamadıkları için pasif gay arayışında olurlar. O an için fiklerinin keyfini yapacak kadınsı birini buldukları an hemencecik fikip giderler. Arkadaşlık sitelerindeki erkek davranışları başlıklı bir yazıda, erkeklerin neden pasif gay arayışına yöneldiklerini ufaktan anlatmış. Ve katılıyorum da 😂 

Pasif gaylar genelde düzenli ilişki arıyor


Pasif gayler aktif gaylere göre daha duygusal olabildikleri için düzenli görüşebilecekleri aktif partner aramaktadır. Bu genellikle pasiflik ve Kadınlıktan kaynaklıdır. 

Pasif gayleri doyurmak zordur

Genelde düzenli bir aktif arayışında olan pasifler bardağa kolay kolay doymazlar. Asıl sorun bir kere fiktikten sonra bir daha gelmeyen aktifle de alakalıdır. Çünkü aktifler genel olarak, pasiflerden daha fazla partner değiştirir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder